***

Handy Fish Heiloo ligt dicht bij de kust van Egmond aan Zee en heeft een grote groep enthousiaste zeevissers als vaste klant.  Mooie strandvisserij van Den Helder tot IJmuiden. En natuurlijk ook de uitstekende zeevismogelijkheden op de Noordpier in Wijk aan Zee en de Zuidpier in IJmuiden.

Handy Fish voert een groot assortiment strand- en boot-hengels en goede bijpassende werpmolens. Tevens alle bijbehorende artikelen zoals visboxen, hengelsteunen, waadpakken en vele soorten geselecteerde onderlijnen.

De visserij op Zeebaars, Makreel, Geep en Fint is een speciale sport op zich. Hiervoor kunt u zich het best even door ons laten informeren over de benodigde materialen, diverse  methodes en vangkansen van het moment. Dit zijn ook voor zoetwatervissers leuke vissoorten om met licht materiaal eens kennis te maken met deze fantastische vorm van sportvissen.  En ja: ze kunnen ook met succes met de vliegenhengel bevist worden.

 

Zeevissers; Handy Fish is onder meer dealer van:

SPRO, SHIMANO, OKUMA, MIKADO, PENN, ALBATROS, LFT, SHAKESPEARE, MITCHELL, HTO, GAMAKATSU, FIRE LINE,  AMNESIA, Fluoro Carbon Lijnen, MUSTAD.

 

Witvissen blijft de basis om te leren vissen. Veel jonge vissers vangen hun eerste visjes met een 3 meter  telescoop hengeltje.  En dan gaat het door. Er wordt eens een wedstrijdje meegedaan en met goed resultaat.  De hengel wordt al snel te kort en er wordt een langere gekocht  en op een gegeven moment wordt er ook een mooie match werphengel gekocht voor nog meer visgenot.  En dan al snel een vinnige Winckle Picker of feeder hengel waarmee met een voerkorfje gericht een voerplek wordt opgebouwd.

En dan blijkt alweer dat het witvissen een leuke sport is, zeker in onze regio, en waar je leuk in kan doorgroeien.  Handy Fish heeft een compact  assortiment vaste hengels, matchhengels en de mooiste pickers en feeders onder andere Dutch Masters van Preston.

Verder heeft Handy Fish heel veel accessoires zoals zitkisten, hengelsteunen, dobbers en tuigen en een mooie collectie lokvoer waaronder ook speciaal voer voor de Method feeders. En verse maden, wormen en mestpiertjes.

Wij geven u graag advies over de benodigde materialen waardoor u altijd met plezier naar de waterkant kunt.

Handy Fish is voor zijn witviscollectie onder andere dealer van:

MIKADO, PRESTON, ALBATROS, SHIMANO, SPRO, LFT, Ray Walton, YOUNGS Centre Pinreels, GAMAKATSU, Marcel v/d Eynde, StarBaits, SONU Baits, LASEBO, IMFLO.

Kunstaasvissen is een sterk groeiende sport. Het is een actieve visserij waarbij de hengel een belangrijke rol speelt. Een goede hengel werpt fijn en is gevoelig genoeg om alle trillingen van het kunstaas door te geven. En ook de aanbeten komen als een dreun in de hengel binnen.

In de Handy Fish winkel vindt je een enorm assortiment kunstaas hengels. Van spinhengel, verticaal-hengel, dropshot-hengel, baitcaster en jerkbait-stokken. En ook een mooie betaalbare collectie werpmolens en reels.  Maar het meest belangrijke is wel dat u goed geholpen wordt met de juiste keuze voor uw favoriete kunstaas of visserij.

Voor het vissen met doodaas hebben we een aantal hengels geselecteerd en wij leveren daarvoor ook het geschikte doodaas.  Neem even contact op voor beschikbaarheid.

Kom eens kijken en vooral voelen wat een variëteit  in hengels  mogelijk is.

Handy Fish heeft ook een enorme collectie kunstaas en alle accessoires zoals dyneema-lijnen, staaldraad, fluoro-carbon, titanium onderlijnen en een goed setje onthaakgereedschap.

Handy Fish is onder andere dealer van:

Savage Gear, Pro Logic, FOX, RAGE, SPRO, VISION, Henk Simonz, IZUMI, Grand Ma, Bulldawgs, Real Eels, Rapala, Strike Pro, Buster Jerk, MIKADO, Z-MAN, Tournament Kikker, BBZ-1 Rat, Pike Fighter, Screamin Devil, Crazy Fish, HTO,Gamakatsu, OWNER.

Karpervissen is een topsport binnen het sportvissen. Karpervissen is heel spannend mede omdat je te maken hebt met een van de sterkste zoetwatervissen in Nederland.  Dat vraagt een goede voorbereiding en goed materiaal maar vooral goede informatie.  Arjan is een ervaren karpervisser en kan jou opstarten of doorstarten met de nieuwste onderlijnen, aasjes en verder alle benodigde karpermaterialen. Handy Fish is trots op zijn collectie The Force karperhengels, de FOX karperhengels en FOX accessoires en  de topmaterialen van onze Hollandse karpergoeroe Piet Vogel.  Als aas hebben wij grote keus diverse boilies, flavours en particles.

Naast veel materiaal voor het afstandvissen heeft Handy Fish een ongekende collectie pen- karperhengels voor het actieve vissen met de pen of in de oppervlakte.  Daarvoor ook struintassen, lichte netten, een compacte onthaakmat en  Fox en Shimano molens met perfecte slip.

Vliegvissen op karper? Wij kunnen u vertellen hoe u de mooiste sport combineert met de sterkste vis. Niet gemakkelijk maar de beloning is onbetaalbaar.

Kom als beginner, doorstarter en topvisser naar Handy Fish en laat u aangenaam verrassen zodat u zelf die dikke karper kan gaan verrassen.

Handy Fish is voor zijn karpermateriaal onder andere dealer van:

FOX, SHIMANO, OKUMA, KORUM, SONUBAITS, SOUL, RIG SOLUTIONS, MIKADO, GAMAKATSU, OWNER, BKK, ASHIMA, PRO LOGIC, LFT, DREAMBAITS.

Als ambachtelijke hengelsportzaak kunt u bij Handy Fish ook terecht voor heel veel reparaties. Veel voorkomende reparaties zijn stukkende geleide-ogen. Ga niet zelf de ogen eraf halen maar kom met de gehele hengel naar de winkel.  Wij geven u de juiste oplossing aan en u krijgt direct de prijs te horen. Wij hebben een enorme collectie ogen en kleuren wikkelgaren op voorraad en kunnen u vaak snel helpen.

Ook voor molenreparaties en service beurten kunt u vaak bij ons terecht. Wacht niet tot de boel stuk is maar pleeg onderhoud of laat ons het doen. Wij hebben de juiste olie, vet en schoonmaakmiddelen voor uw molen.

HANDY TIP:  Wacht niet tot midden in het drukke visseizoen om uw reparatie te brengen dan is het voor ons erg druk. Gebruik de wintertijd om uw molens en hengels eens goed schoon te maken en te controleren en breng uw reparatie meteen naar onze winkel. En JA: Handy Fish repareert voor u OOK de hengels die u ergens anders heeft gekocht!  Gewoon omdat we zo houden van ons vak.

Voor onze reparaties is Handy Fish onder andere dealer van:

FUJI,  Gudebrod, Flexcoat, Handy Made CONES en REELRINGEN, Kurken,  Blanks, Hopkins & Holoway.

Wil je wat weten, vragen of zeggen? Doe het hier:

14 + 9 =