Handy Fish Outlet

Wij hebben regelmatig artikelen die heel interessant voor jou kunnen zijn. Dit zijn unieke producten en vaak voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het betreft vaak een eenmalige actie of een beperkt aantal. We hebben in de outlet ook vaak ingeruilde hengels, soms zelfs met toebehoren zoals molens of reels. Heb je ergens interesse in? Bel ons even voor beschikbaarheid 072 533 6961

 

Handy Fish Outlet

Al deze spullen zijn van uitstekende kwaliteit en worden hier aangeboden tegen scherpe Handy Fish Outletprijzen. Kan ook voordelig naar u worden opgestuurd.

Bel of mail voor beschikbaarheid: 072 533 6961 bert@www.handyfish.nl

Handy Fish Outlet

Heb je interesse in een bepaalt artikel? Bel dan 072 533 6961 of mail ons om te horen of het nog beschikbaar is en om het eventueel te reserveren zodat je het met gerust hart op je gemak kunt komen bekijken in onze winkel. Uiteraard kunnen we het artikel ook voordelig opsturen.

 

Handy Fish hengelsport-materiaal OUTLET

Een verrassende selectie uit ons aanbod. Hoogste kwaliteit. Haarscherpe prijzen. Gevarieerd aanbod voor vliegvissers, zeevissers, witvissers, karpervissers, roofvissers en… iedereen die wel eens een hengel vasthoud!

Kom vaak kijken en reageer snel, deze artikelen vliegen weg!

Bel altijd voor de actuele beschikbaarheid: 072 5336961